Curs de formare continuă:

DEZVOLTAREA REZILIENȚEI ÎN ASISTENȚA SOCIALĂ

Perioada

Cursul va avea trei întâlniri în zilele de:

– 19 mai 2021 (14-16.00)
– 20 mai 2021 (14-16.00)
– 21 mai 2021 (14-16.00)

 

Cursul este organizat online pe platforma zoom. 

 

LINK – FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Acest curs este dedicat asistenților sociali, personalului de specialitate din cadrul serviciilor și centrelor sociale și șefilor de centru. 

Pentru a vă crea o înțelegere asupra temelor cu care veți intra în contact, pe care veți lucra și asupra cărora veți reflecta pe parcursul cursului, vă propunem câteva întrebări de reflecție:

Vulnerabilitatea face parte din ființa noastră. Perspectiva pe care o avem asupra vulnerabilității și felul în care o gestionăm contează în dezvoltarea noastră. Aveți curaj să fiți vulnerabili? Știți cum să folosiți optim vulnerabilitatea pentru a dezvolta reziliența personală și nu pentru alimenta neputința, slăbiciunea?

Dacă vă confruntați cu situații de adversitate care generează stres, furie, frustrare, anxietate, ați identificat ce anume v-ar ajuta să răspundeți diferit și să transformați creativ relațiile și contextele de lucru?

Ca să puteți să vă mențineți sănatatea relațională și să lucrați eficient în asistența socială este dezirabil să fii rezilient rapid în revenire. Cunoașteți care sunt competențele și procesele adecvate dezvoltării rezilienței? Știți cum să vă dezvoltați, în acest sens, o strategie inovatoare, sustenabilă, predictibilă, flexibilă și specifică?

Cursul urmărește un concept unic de pregătire, bazat pe organizarea strategică și sistemică a procedului de învățare, concept aplicat și la nivel internațional în procesele de pregătire profesională continuă și în linie cu legislația privind formarea profesională continua a adulților. 

Formatori

Lucian Caciamac & Adela Șetet

TAXA DE PARTICIPARE = 250 lei

Plata pentru acest curs cu certificare a competențelor se face după confirmarea înscrierii. După completarea formularului de înscriere, CFCECAS vă trimite factura și datele pentru realizarea plății. 

MODALITATEA DE ÎNSCRIERE

Pentru a participa la acest curs de formare continuă, vă rugăm să completați formularul de înscriere de mai sus. 

CONFIRMAREA PARTICIPĂRII

La finalizarea programului de pregătire, cursanții vor primi din partea CFCECAS un atestat de participare.

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție pe adresa de email: office@cfcecas.ro

Persoană de contact: Adela ȘETET


VĂ AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI!