CURS:

Managementul de caz în serviciile pentru persoanele adulte cu dizabilități  

PERIOADA:

Cursul va avea două întâlniri în zilele de:
– 29 mai 2024 (09.00-12.00)
– 30 mai 2024 (09.00-12.00)

Cursul este organizat online pe platforma zoom. 

LINK – FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Acest curs vizează pregătirea managerilor de caz (din cadrul centrelor și a serviciilor sociale DGASPC/DAS, dar și a asistenților sociali care lucrează în CSM) pentru implementarea standardelor specifice minime obligatorii de calitate privind aplicarea metodei managementului de caz în protecția persoanelor adulte cu dizabilități. Cursanții sunt pregătiți pentru a utiliza eficient instrumentele principale de lucru în managementul de caz, dar și prevenirea, recunoașterea și raportarea formelor de exploatare, violență și abuz și modalitatea de a crea independența persoanelor cu dizabilități.

Cursul are la baza STANDARDE SPECIFICE MINIME OBLIGATORII DE CALITATE din 9 august 2019 privind aplicarea metodei managementului de caz în protecția persoanelor adulte cu dizabilități și urmărește un concept unic de pregătire, bazat pe organizarea strategică și sistemică a procedului de învățare, concept aplicat și la nivel internațional în procesele de pregătire profesională continuă și în linie cu legislația privind formarea profesională continua a adulților. 

FORMATORI

Ana Rădulescu & Adela Șetet

TAXA DE PARTICIPARE = 350 lei persoană juridică /320 lei persoană fizică

Plata pentru acest curs cu certificare a competențelor se face după confirmarea înscrierii. După completarea formularului de înscriere, CFCECAS vă trimite factura și datele pentru realizarea plății. 

MODALITATEA DE ÎNSCRIERE

Pentru a participa la acest curs de formare continuă, vă rugăm să completați formularul de înscriere de mai sus. 

CONFIRMAREA PARTICIPĂRII

La finalizarea programului de pregătire, cursanții vor primi din partea CFCECAS un atestat de participare.

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție pe adresa de email: office@cfcecas.ro

Persoană de contact: Adela ȘETET


VĂ AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI!