Curs de formare continuă

Inteligența emoțională și relațională 

Perioada:

Cursul va avea trei întâlniri în zilele de:

– 19 octombrie (14-16.00)
– 20 octombrie 2021 (14-16.00)
– 21 octombrie 2021 (14-16.00)

Cursul este organizat online pe platforma zoom. 

LINK – FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Cursul de inteligență emoțională si relațională se adresează tuturor specialiștilor care interacționează cu copiii din serviciile sociale sau din alte tipuri de servicii: medicale, educaționale, etc.

Vom explora rolul si importanța emoțiilor în dezvoltarea umană și, de asemenea, vom reflecta la semnificația relațiilor. Inteligența emoționala este un concept care poate fi utilizat cu creativitate si care oferă sens, autenticitate si prezență relațională. Inteligența socială ne ghidează în dinamica relaționării facilitând relații sigure, semnificative și funcționale.

Noutatea cursului constă în aceea că oferă o nouă perspectivă asupra relațiilor profesionale, facilitând înțelegerea acestora ca și context de lucru creat cu scopul dezvoltării sociale, emoționale, relaționale si fizice. Intervenția în asistență socială poate fi și spațiul interpersonal creat cu scopul schimbării și transformării personale.

Pe parcursul sesiunilor de curs vom dialoga reflexiv despre contacte sociale, conexiuni emoționale, interacțiuni, relații și rețele sociale redimensionând realist importanța relaționării în practica socială și profesională.Formatori

Lucian Caciamac 

Taxa de participare = 250 lei

Plata pentru acest curs cu certificare a competențelor se face după confirmarea înscrierii. După completarea formularului de înscriere, CFCECAS vă trimite factura și datele pentru realizarea plății.

MODALITATEA DE ÎNSCRIERE

Pentru a participa la acest curs de formare continuă, vă rugăm să completați formularul de mai sus. 

CONFIRMAREA PARTICIPĂRII

La finalizarea programului de pregătire, cursanții vor primi din partea CFCECAS un atestat de participare.

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție pe adresa de email: office@cfcecas.ro

Persoană de contact: Adela ȘETET


VĂ AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI!