În perioada septembrie – octombrie 2022, CFCECAS împreună cu Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați (ANES) și partenerii de consorțiu: Fundația Sensiblu, Asociația Necuvinte și Centrul de Mediere si Securitate Comunitara (CMSC) organizează două analize de evaluare a nevoilor de formare care se adresează:
  • Coordonatorilor echipelor mobile și membrilor echipelor mobile din cadrul DAS-urilor și a SPAS-urilor. Chestionarul de evaluare a nevoilor de formare ESTE DISPONIBIL AICI!
  • Specialiștilor din cadrul compartimentelor de violență domestică ale DGASPC. Chestionarul de evaluare a nevoilor de formare ESTE DISPONIBIL AICI!

ÎN CURÂND VOM ANUNȚA LISTA CURSURILOR DE PREGĂTIRE ÎN DOMENIUL EVALUĂRII ȘI INTERVENȚIEI ÎN DOMENIUL ASISTENȚEI VICTIMELOR VIOLENȚEI DOMESTICE.
Persoanele care completează chestionarul de evaluare a nevoilor de formare și lucrează în domeniul asistenței victimelor violenței în DAS-uri / SPAS-uri sau DGADCP-uri vor primi invitația de înscriere la cursuri. Cursurile vor fi oferite gratuit.

Proiectul “VERA – Schimbare pozitivă prin acţiuni integrate în vremuri dificile!”