Conferința Națională de Asistență Socială, ROMÂNIA 2020

În perioada 28-30 iunie 2019, CFCECAS, împreună cu partenerii (ASproAS & IFSW Europe) a organizat Conferința Națională de Asistență Socială 2020, cu tema: CONECTAȚI. PROVOCĂRI ȘI RĂSPUNSURI ALE ASISTENȚEI SOCIALE ÎN PERIOADA PANDEMIEI.

Conferința a fost organizată online. 

LINK: https://asistenta-sociala.ro/


Cursuri de formare profesională continuă

În 2020, CFCECAS a organizat 3 cursuri face-to-face și 24 de cursuri online la care au participat un număr de 380 de persoane. 


Sesiuni de informare și schimb de experiență – WEBINARII

În 2020, CFCECAS a organizat, împreună cu (ASproAS & IFSW Europe):


Supervizare profesională în asistența socială

În 2020, CFCECAS a derulat 11 contracte de supervizare profesională cu furnizori de servicii sociale publice și private.


Proceduri de lucru

În 2020, CFCECAS a publicat un număr de proceduri de lucru pentru serviciile sociale cu scopul de a adapta activitatea la măsurile de protecție publicate de Guvernul României. 


HELP-DESK pentru serviciile sociale & asistenții sociali

Între 10 martie – 18 iunie 2020, echipa CFCECAS a oferit gratuit un HELP-DESK pentru serviciile sociale & asistenții sociali. În cele 100 de zile de activitate, au fost oferite 3582 de sesiuni  consiliere, ghidare, informare și suport. 


Proiecte implementate

În 2020, CFCECAS a avut în implementare 3 proiecte:


Raportul de țară anual în domeniul serviciilor sociale

Centrul de Formare și Evaluare în Asistența Socială (CFCECAS) a elaborat Raportul de țară anual în domeniul serviciilor sociale. Raportul este coordonat de către European Social Network pentru Comisia Europeană.

LINK Raport

 

 

Evenimente europene


Materiale resursa publicate