CURS:

Elaborarea planului de măsuri pentru redeschiderea activității în centrele de zi și serviciile de asistență în comunitate

PERIOADA:

Cursul va avea trei întâlniri în zilele de:

– 29 mai 2020 (10.00-12.00),

– 02 iunie (10.00-12.00)

– 03 iunie (10.00-12.00)

LINK – FORMULA DE ÎNSCRIERE

CUI ÎI ESTE DESTINAT ACEST CURS?

Cursul se adresează șefilor de DAS/SPAS, coordonatorilor centrelor de zi pentru copii și adulți / centrelor de recuperare, asistenților sociali sau persoanelor interesate să redeschidă serviciile din cadrul comunității.

În perioada stării de urgență toate serviciile centrelor de zi au fost suspendate. Începând cu starea de alertă aceste servicii pot fi redeschise cu anumite condiții. 

Fiecare furnizor de servicii trebuie să întocmească un Plan de măsuri pentru continuarea activității. Aceste planuri trebuie să fie bazate pe analiza factorilor de risc și modalitatea în care furnizorul de servicii poate să organizeze activitatea pentru ca aceste riscuri să fie adresate. Furnizorii de servicii trebuie să pregătească o actualizare a procedurilor de lucru care să corespundă nevoilor de prevenire a infectării cu SASR-Cov-2.

Acest curs nu se adresează noilor proceduri pentru managementul de caz. CFCECAS urmează să lanseze în iunie un curs care să se adreseze acestor nevoi. 

FORMATORI

Ana Rădulescu & Adela Șetet

TAXA DE PARTICIPARE = 200 lei

Plata pentru acest curs cu certificare a competențelor se face după confirmarea înscrierii. După completarea formularului de înscriere CFCECAS o să vă trimită factura și datele pentru realizarea plății. 

MODALITATEA DE ÎNSCRIERE

Pentru a participa la acest curs de formare continuă, vă rugăm să completați ACEST FORMULAR DE ÎNSCRIERE.

CONFIRMAREA PARTICIPĂRII

La finalizarea programului de pregătire, cursanții vor primi din partea CFCECAS un atestat de participare.

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție pe adresa de email: office@cfcecas.ro

Persoană de contact: Adela ȘETET


VĂ AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI!