ACEST CURS SE VA DESFĂȘURA ONLINE, UTILIZÂND PLATFORMA ZOOM!

LINK FORMULAR DE ÎNSCRIERE

PERIOADA: 26-28.05.2020

DURATA: 26 (2 ore) -27 (2 ore) – 28 (2 ore) mai 2020

Intervalul orar va fi stabilit împreună cu persoanele înscrise la acest curs (opțiunile vor fi în formularul de înregistrare: ex.10-12, 18-20).

Număr de locuri 

Pentru această sesiune de pregătire sunt disponibile maximum 12 locuri, așa că vă invităm să vă înscrieți cât mai curând. 

Cui îi este destinat acest curs?

Cursul se adresează şefilor și coordonatorilor servicii și centre sau personalului care are în fișa postului responsabilități legate de coordonarea unei echipe de lucru sau activități de evaluare a performanțelor profesionale, asistenților sociali care sunt implicați în dezvoltarea serviciilor sociale, persoanele care doresc sau sunt obligate să reorganizeze serviciile sociale ca urmare a schimbărilor generate de COVID-19. 

Obiectiv

CFCECAS organizează această sesiune de pregătire cu scopul de a oferi angajaților și șefilor serviciilor/centrelor sociale, publice și private, posibilitatea de a acumula cunoștințe și de a dezvolta competențe pentru elaborarea unor strategii eficiente de intervenție și crearea planului de management utilizând competențe profesionale specifice managementului calității, dar și de dezvoltare a indicatorilor de măsurare ai eficienței strategiei de lucru.

Tematica generală a cursului:

  • Managementul echipei serviciului și gestionarea problemelor în echipa de lucru într-un mod etic;
  • Abordarea unui stil de management participativ și motivarea echipei pentru implicarea în sarcinile de lucru;
  • Administrarea conflictelor și strategii de soluționare a acestora;
  • Managementul calității în serviciile sociale în perioada schimbărilor generate de Covid-19.

Pe lângă aceste tematici generale, fiecare participant poate solicita teme de analiză sau exemple pentru demonstrație din aria specifică de lucru.

Metodele utilizate pe parcursul cursului: cursul este organizat online dar menținem prezentarea însoțită de exemplificare; dezbaterea însoțită de feedback; elaborarea de strategii însoțită de prezentare și exemplificare; studiu de caz asociat cu practicarea competențelor asociate și analiza acestora.

Formatori

Adela Șetet & Ana Rădulescu

Modalitatea de înscriere

Pentru a participa la acest curs de formare continuă, vă rugăm să completați ACEST FORMULAR DE ÎNSCRIERE.

TAXA DE PARTICIPARE = 200 lei

Plata pentru acest curs cu certificare a competențelor se face după confirmarea înscrierii. După completarea formularului de înscriere CFCECAS o să vă trimită factura și datele pentru realizarea plății. 

CONFIRMAREA PARTICIPĂRII

La finalizarea programului de pregătire, cursanții vor primi din partea CFCECAS un atestat de participare.

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție pe adresa de email: office@cfcecas.ro

Persoană de contact: Adela ȘETET