Raportul privind activitatea asistenților sociali din UPU/CPU 2019

Raportul privind activitatea asistenților sociali din UPU/CPU 2019 este pregătit de către CFCECAS în baza Memorandumului de colaborare (nr. 2872 din 17.08.2016) dintre Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU),  Centrul de Formare și Evaluare în Asistența Socială (CFCECAS) și Asociația Asistenților Sociali din România (ASproAS).

Acest raport vizează DOAR activitatea asistenților sociali care sunt angajați în UPU/CPU. Raportul include date fără caracter personal din Registrul de anamneză și intervenție socială a UPU/CPU din țară. Datele pe care le solicităm acoperă perioada IANUARIE – DECEMBRIE 2019 și corespund înregistrărilor din Registrul de anamneză și intervenție socială.

Solicitarea a fost trimisă către toate UPU/CPU din țară și către toți asistenții sociali care lucrează în UPU/CPU. În cazul în care nu ați primit solicitarea, vă rugăm să ne comunicați pe adresa pe adresa de email contact@cfcecas.ro următoarele date: numele și prenumele persoanei căreia doriți să trimitem solicitarea, funcția, instituția și adresa de email. 

TERMENUL LIMITĂ PENTRU TRIMITEREA FORMULARULUI ESTE – 01 martie 2020. 

Primul Raport privind activitatea asistenților sociali din UPU/CPU a fost realizat de către CFCECAS pentru perioada de pilotare iulie-decembrie 2018. Raportul este disponibil la ACEST LINK