Conferința Națională de Asistență Socială, România 2020

Workshop (W7) – Intervenția asistentului social care lucrează în spitalele de psihiatrie


Laura Ghemeci

Asistent social

Spitalul Clinic Dr. Alexandru Obregia, București

Dezbaterile din cadrul acestui workshop vor fi moderate de către Laura Ghemeci. Laura este asistent social în cadrul Spitalului Clinic Dr. Alexandru Obregia, București și coordonatorul grupului de lucru care a elaborat procedura de lucru pentru asistentul social angajat în cadrul spitalelor de psihiatrie. 

Despre workshop

Acest workshop este destinat asistenților sociali care lucrează în spitalele de psihiatrie sau secțiile de psihiatrie sau specialiștilor care lucrează în cooperare cu spitalele de psihiatrie.

În 2019 CFCECAS a elaborat și pus la dispoziția asistenților sociali procedura de lucru pentru asistentul social care lucrează în spitalele de psihiatrie sau secțiile de psihiatrie.

În cadrul workshop-ului vor fi prezentate aspectele importante ale procedurii de lucru și vor fi discutate cele mai dificile situații în care trebuie să intervină asistentul social. De asemenea, în cadrul acestui workshop va fi discutată pregătirea raportului național privind intervenția aistentului social în spitalele de psihiatrie, pregătire care va începe în iulie 2020. Asistenții sociali vor discuta, de asemenea, nevoile de suport din partea serviciilor sociale din comunitate și vor fi prezentate exemple din practică.     

ÎNSCRIE-TE ACUM LA CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ 2020!


FORMULAR DE ÎNSCRIERE

One Reply to “Workshop (W7) – Intervenția asistentului social care lucrează în spitalele de psihiatrie”

Comments are closed.