Conferința Națională de Asistență Socială, România 2020

Workshop (W6) – Intervenția asistentului social angajat în UPU/CPU


Adriana Sălcianu

Asistent social

Unitatea de Primiri Urgențe, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”

Dezbaterile din cadrul acestui workshop vor fi moderate de către Adriana Sălcianu. Adriana este asistent social în cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Totodată, este coordonator al Grupului de lucru care a elaborat procedurile de lucru pentru asistentul social angajat în UPU/CPU. Adriana are experință de lucru în intervențiile de urgență ale asistentului social și colaborarea dintre personalul medical și asistentul social în situațiile de urgență.

Despre workshop

Acest workshop organizat în cadrul Conferinței Naționale de Asistență Socială din România 2020 este destinat asistenților sociali care lucrează în UPU/CPU sau care doresc să cunoască modalitatea de lucru în unitățile de primiri urgențe sau colaborează cu serviciile medicale de urgență. 

CFCECAS, în cooperare cu Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) și Asociația Asistenților Sociali din România (ASproAS), a finalizat și pus la dispoziția asistenților sociali procedurile de lucru pentru activitatea  asistenților sociali din UPU/CPU. În acest an, CFCECAS pregătește al doilea raport de țară privind intervenția asistentului social în UPU/CPU.

În cadrul acestui workshop, asistenții sociali vor avea posibilitatea să beneficieze de actualizări privind intervenția asistenților sociali în domeniul intervenției de urgență, dar și să dezbată temele relevante, obstacolele si provocările pe care le au în intervenție.

ÎNSCRIE-TE ACUM LA CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ 2020!


FORMULAR DE ÎNSCRIERE

One Reply to “Workshop (W6) – Intervenția asistentului social angajat în UPU/CPU”

Comments are closed.