Conferința Națională de Asistență Socială, România 2020

Workshop (W4) – Intervenția în serviciile sociale între birocratizarea excesivă și nevoile oamenilor de suport direct și consiliere


 

Gabriela Giuvlete

Asistent social

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brașov

 

 

 

Raoul Dromereschi

Asistent social

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului

București, Sector 6

Despre workshop

Acest workshop este destinat asistenților sociali și specialiștilor din serviciile de protecție a copilului.

În cadrul acestui workshop, participanții vor avea posibilitatea să identifice și să dezbată modul în care este posibilă acordarea unui suport direct și consiliere familiilor și copiilor care intră în contact cu serviciile sociale oferite de către DGASPC și DAS/SPAS sau cu serviciile oferite de către furnizorii privați.

Schimbările în viața copiilor și a familiei sunt rezultatul unor modificări în comportament, nu a unei producții excesive de documente, fiind vizibilă la momentul actual o înclinare a balanței către cantitate versus calitatea serviciului social.

Prin urmare, nevoia unui act profesional bazat pe relație directă cu persoanele care beneficiază de suport este absolut necesară.

Participanții vor dezbate aceste teme și vor intra în contact cu practici diferite de abordare a acestei nevoi, cu scopul identificării modalităților de gestionare a timpului alocat intervenției.

Echipa CFCECAS vă invită să participați la acest workshop important pentru practica dumneavoastră!

ÎNSCRIE-TE ACUM LA CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ 2020!


FORMULAR DE ÎNSCRIERE

One Reply to “Workshop (W4) – Intervenția în serviciile sociale între birocratizarea excesivă și nevoile oamenilor de suport direct și consiliere”

Comments are closed.