FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Centrul de Formare și Evaluare în Asistența Socială (CFCECAS) a inițiat anul acesta un proces de elaborare a procedurilor de lucru pentru asistentul social angajat în spitalele de psihiatrie sau secțiile de psihiatrie.

Grupul de lucru (Ana Rădulescu, Laura Ghemeci, David (Macarie) Anca Adina, Leseru Paula, Neagu Gabriela) a elaborat primul draft al procedurii de lucru și instrumentele asociate. În acest moment suntem gata pentru faza de consultare.

În acest sens, CFCECAS organizează o întâlnire publică pentru prezentarea propunerii și dezbaterea acesteia. Aceasta este prima întâlnire dintr-o serie de consultări.

Acest eveniment este deschis doar asistenților sociali cu studii superioare care sunt angajați în spitalele de psihiatrie sau secțiile de psihiatrie.

Evenimentul are loc în data de 18 decembrie 2019

între orele 10.00-14.00

în sala amfiteatru a Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia”.

Participarea este gratuită, dar înscrierea este obligatorie. Locurile pentru acest eveniment sunt limitate. După ce trimiteți  formularul online de înregistrare, echipa CFCECAS vă va trimite un email de confirmare sau informare. Vor primi confirmare, în limita locurilor disponibile, doar asistenții sociali cu studii superioare care sunt angajați în spitalele de psihiatrie sau secțiile de psihiatrie.  

Data limită de înscriere: 15 decembrie 2019

Pentru această întâlnire CFCECAS nu acoperă costurile de transport sau cazare. Dacă doriți o invitație personalizată, vă rugăm să ne specificați în formularul de înscrie la rubricile rezervate acestei solicitări. 

Vă așteptăm alături de noi!

 

Persoana de contact: Laura Ghemeci

E-mail:

lauraghemeci@yahoo.ro

contact@cfcecas.ro