În perioada 5-12 mai 2019, CFCECAS a organizat un cursworkshop pe mobilitatea lucrătorilor de tineret: construirea atitudinilor alternative ca răspuns eficient la bullying

Cursul a fost parte din proiectul ”Building alternative attitudes: an effective response to bullying” finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus + 2019, acțiunea cheie 1 și implementat în perioada ianuarie- octombrie 2019.

Proiectul a adus împreună 28 de participanți din 7 țări europene: Spania, Grecia, Lituania, Polonia, Croația, Bulgaria și România.

Scopul cursului a vizat dezvoltarea de competențe și metode alternative de prevenire și combatere a bullying-ului în rândul tinerilor din comunitățile în care aceștia activează.

Obiectivele acestui curs au vizat dobândirea de competențe necesare standardului lucrătorului de tineret, precum și dezvoltarea de competențe specifice identificării și adresării fenomenului bullying și cyberbullying.

Participanții la acest program au dezvoltat un pachet de materiale pe care le găsiți mai jos și le puteți descărca gratuit. 


DESCARCĂ BROȘURA 1


 

DESCARCĂ BROȘURA 2


DESCARCĂ BROȘURA 3

 


DESCARCĂ BROȘURA 4

 


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin email la adresa: contact@cfcecas.ro

Expert: Adela ȘETET

Director de proiect: Mădălina MANEA

 

One Reply to “Curs – Construirea atitudinilor alternative ca răspuns eficient la bullying”

Comments are closed.