În 2018 am derulat a treia Ediție a Taberei de Vară, Handalu Ilbei, Maramureș.


În cadrul taberei organizăm activități care oferă copiilor o experiență valoroasă pentru a lucra împreună, pentru a folosi oportunități și pentru a rezolva probleme.

Tabăra include o competiție de fotografie premiată cu aparate foto oferite de către donatori, o noapte cu cortul pe munte, activități de creație și activități de dezvoltare a relațiilor sociale.

Conceptul programului Taberei și organizarea activităților aparțin Adelei Șetet și lui Vlad Cornea, iar organizarea este asigurată de către Parohia Handalu Ilbei Maramureș și CFCECAS prin Pr. Vasile Costin și Alina Costin.

MULȚUMIM TUTUROR CELOR CARE AU CONTRIBUIT PRIN DONAȚII! Menționăm aici: Marcel Boitor, Librăria Flying Impex, Apă Oaș, DruRelax, Liviu Mihăileanu, Eugen Dobre și tuturor celor care ne-au susținut prin împrumutarea corturilor și a aparatelor foto. Mulțumim Domnului Primar Sorin Lupșe. Mulțumim părinților din comunitate pentru suportul oferit și căldura cu care ne-au primit și ne-au susținut. Prin implicarea voastră, am oferit experiențe care fac diferența în viața a 43 de copii care au participat la Tabăra din Handalu Ilbei, Maramureș. 


One Reply to “Tabăra de vară pentru copiii din mediul rural”

Comments are closed.