logo

Din 2017, CFCECAS este membru al European Social Network, o retea pentru serviciile sociale publice locale din Europa.
ESN este o organizatie sustinuta prin Programul Uniunii Europene pentru Ocuparea Fortei de Munca si Inovare Sociala "EaSI" 

http://www.esn-eu.org 

 


16178390 590833527789684 8933798521823961407 o

 

Studentii in asistenta sociala, de la toate universitatile acreditate din tara, sunt invitati sa participe GRATUIT la workshop-ul: INOVARE IN PROMOVAREA ASISTENTILOR SOCIALI SI A SERVICIILOR SOCIALE. Self-marketing si strategiile de promovare.

In limita locurilor, la acest workshop pot participa gratuit si asistentii sociali.

Workshop este organizat in data de 17 iunie 2017, intre orele 14.00-17.30. Workshop-ul are loc in cadrul Conferintei Nationale de Asistenta Sociala 2017.

Inregistrarea la acest seminar se face prin FORMULARUL DE INSCRIERE

Termen de inscriere: 10 iunie 2017

Asistentii sociali si serviciile de asistenta sociala au nevoie de metode de promovare si de formare a societatii prin care evidentiaza rolul si impactul in dezvoltarea economica si sociala. Prezentarea profesiei de asistent social nu este un exercitiu facil, intotodeauna. Exista multe metode pe care asistentii sociali le pot folosi pentru proiectarea, imbunatatirea si promovarea imaginii profesionale si a diferentei pe care o fac in societate.

Prin intermediul acestui workshop, participantii vor avea posibilitatea sa structureze mesajele cheie privind profesia de asistenta sociala si suportul asistentului social, si, de asemenea, vor putea intra in contact cu metode de prezentare eficienta a activitatii, rolului, valorilor si viziunii asistentei sociale.

Scopul acestui workshop este de a pregati asistentii social si studentii in asistenta sociala pentru ORA DE ASISTENTA SOCIALA. ASproAS impreuna cu CFCECAS au introdus ORA DE ASISTENTA SOCIALA in scoli si licee. Scopul este de a familiariza societatea cu suportul pe care il ofera asistentii sociali, cu tipul de servicii pe care le ofera si cu impactul muncii lor.

Workshop-ul va fi facilitat de catre Adela SETET si Adriana SALCIANU, cu suportul extraordinar al lui Herbert PAULISCHIN. 

Pentru mai multe informatii nu ezitati s ane contactati pe adresa de email : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Va  asteptam !