logo

Din 2017, CFCECAS este membru al European Social Network, o retea pentru serviciile sociale publice locale din Europa.
ESN este o organizatie sustinuta prin Programul Uniunii Europene pentru Ocuparea Fortei de Munca si Inovare Sociala "EaSI" 

http://www.esn-eu.org 

 

Feedback - Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Sibiu 2013

Va felicit pentru initiativa acestei Conferinte Nationale, apreciez deschiderea voastra pentru noi toti. Multumesc CFCECAS si invitatilor pentru tot ce ati oferit in aceasta intalnire.

(G. Balmos: Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Editia a V-a, Sibiu, 12-14 Iulie 2013, Tema editiei: „Metode de success in asistenta sociala”)

Feedback - Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Sibiu 2013

Aflandu-ma pentru prima data alaturi de dumneavoastra, va multumesc pentru invitatie. Apreciez modul de organizare, de prezentare; activitatea formatorilor a fost pentru mine de real folos. Multumesc invitatilor ca ne-au impartasit din experienta lor si sper intr-o revedere in viitor. Felicitari organizatorilor! Va accord nota 10!

(M. Linca: Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Editia a V-a, Sibiu, 12-14 Iulie 2013, Tema editiei: „Metode de success in asistenta sociala”)

Feedback - Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Sibiu 2013

O experienta placuta cu o multitudine de informatii. Am ramas placut impresionata de implicarea permanent a echipei CFCECAS, de grija si atentia dedicata fiecarui participant la conferinta. Plecam de la Sibiu cu un bagaj informational bine structurat si desigur, cu sentimental placut al castigului si recunostintei. Va multumim! 

(IS: Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Editia a V-a, Sibiu, 12-14 Iulie 2013, Tema editiei: „Metode de success in asistenta sociala”)

Feedback - Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Sibiu 2013

O experienta inedita in cadrul careia am cunoscut oameni interesanti, profesionisti. Am aflat lucruri noi si mi-am sistematizat cunostintele existente

(Iuliana: Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Editia a V-a, Sibiu, 12-14 Iulie 2013, Tema editiei: „Metode de success in asistenta sociala”)

Feedback - Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Sibiu 2013

MULTUMESC! M-am simtit valorizata ca asistent social

(Angela: Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Editia a V-a, Sibiu, 12-14 Iulie 2013, Tema editiei: „Metode de success in asistenta sociala”)

Feedback - Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Sibiu 2013

Multumesc pentru temele prezentate. Orice experienta te face mai nobil. Invatam din experienta noastra, a altora si incercam sa acceptam ca schimbarea face parte din noi. Stima si respect pentru minunata conferinta.

(G.Tanasescu: Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Editia a V-a, Sibiu, 12-14 Iulie 2013, Tema editiei: „Metode de success in asistenta sociala”)

ZIUA MONDIALA A ASISTENTEI SOCIALE 2013

As vrea sa va multumesc pentru efortul depus pentru a-mi facilita accesul la conferinta. M-am bucurat foarte mult, mi-am amintit lucruri care au fost determinante pentru mine la inceputul anilor de studiu. A fost o placere sa observ ca sunt oameni care iubesc realmente profesia de asistent social si ii dau valoare!  Va apreciez pentru efortul de a realiza o astfel de conferinta in Romania, unica prin calitatea ei. Am apreciat valoarea pe care o acorda persoanele pasionate pentru partea practica, aspect care defineste de fapt, profesia!

Va doresc mult succes si toate cele bune!

(Anamaria Isabella, Ziua Mondiala a Asistentei Sociale 19 martie 2013, Bucuresti, Palatul Parlamentul