logo

Din 2017, CFCECAS este membru al European Social Network, o retea pentru serviciile sociale publice locale din Europa.
ESN este o organizatie sustinuta prin Programul Uniunii Europene pentru Ocuparea Fortei de Munca si Inovare Sociala "EaSI" 

http://www.esn-eu.org 

 

Echipa CFCECAS va multumeste pentru participare la evenimentele organizate si pentru feedback. Pentru informatii despre evenimentele noastre viitoare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Feedback - Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Sibiu 2013

Multumesc mult mult de tot ca mi ati dat ocazia sa particip la aceasta conferinta. M-am incarcat acolo cu atat de multa energie pozitiva si optimism! a fost mai mult decat o experienta minunata si inca sunt coplesita cand imi amintesc de voi, CFCECAS, asistenti sociali din toata tara si strainatate si de workshopuri etc.. Cu cea mai multa placere o sa vin si in 2014, de abia astept

(U. Heckendorn: Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Editia a V-a, Sibiu, 12-14 Iulie 2013, Tema editiei: „Metode de success in asistenta sociala”)

Feedback - Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Sibiu 2013

Conferinta Nationala de Asistenta Sociala este cu siguranta locul unde inveti sa crezi mai mult in tine ca profesionist, ca asistent social. Editia a V-a a acestul eveniment a fost pentru mine metoda prin care diversi titani ai asistentei sociale mi-au consolidate convingerile cu privire la importanta profesiei pe care am ales-o. Toti asistentii sociali ar trebui sa onoreze cu prezenta lor conferinta organizata de CFCECAS pentru a primi un imbold cu privire la schimbarea pe care ar trebui sa o facem pentru noi si pentru profesie. Felicitari!

(A.M: Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Editia a V-a, Sibiu, 12-14 Iulie 2013, Tema editiei: „Metode de success in asistenta sociala”)

Feedback - Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Sibiu 2013

Am venit ca niste „omide” obosite de rutina zilnica (profesionala), fara a mai avea energia necesara pentru a crede/construi/schimba/contribui/creea/dezvolta/implica/imagina/imbunatatii… …..dupa conferinta plecam ca niste fluturi colorati, cu aripile deschise, care STIU ca TREBUIE sa: asiste/creada/construiasca/schimbe/contribuie/creeze/dezvolte/educe/implice/imagineze/imbunatateasca/includa/invete/multiplice/pregateasca/realizeze. Pentru ca am primit energia necesara de la formatorii si participantii la acesta conferinta. Multumesc!

(E:E: Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Editia a V-a, Sibiu, 12-14 Iulie 2013, Tema editiei: „Metode de success in asistenta sociala”)

Feedback - Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Sibiu 2013

Timpul a fost folosit eficient si la maxim. Organizarea excelenta. Formatori de exceptie. Plec de aici cu multe intrebari la care o sa reflectez. Cu siguranta vom avea ocazia sa ne revedem. Va multumesc pentru tot!

(L:L: Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Editia a V-a, Sibiu, 12-14 Iulie 2013, Tema editiei: „Metode de success in asistenta sociala”)

Feedback - Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Sibiu 2013

A fost o experienta extraordinara si minunata. Pentru prima data am participat la o astfel de conferinta si am cunoscut oameni interesanti si profesionali in domeniul asistentei sociale. Ma intorc in comunitatea mea cu multe idei pe care le voi folosi in munca mea si in folosul celorlalti. Multumesc!  

(Elena: Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Editia a V-a, Sibiu, 12-14 Iulie 2013, Tema editiei: „Metode de success in asistenta sociala”)

Feedback - Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Sibiu 2013

Felicitari pentru organizare. Obiectivul urmarit prin participarea mea a fost realizat: voi aplica metoda biografica in completarea celorlalte terapii si metode in lucru cu copilul bolnav de cancer.  

(Roxana: Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Editia a V-a, Sibiu, 12-14 Iulie 2013, Tema editiei: „Metode de success in asistenta sociala”)