logo

Din 2017, CFCECAS este membru al European Social Network, o retea pentru serviciile sociale publice locale din Europa.
ESN este o organizatie sustinuta prin Programul Uniunii Europene pentru Ocuparea Fortei de Munca si Inovare Sociala "EaSI" 

http://www.esn-eu.org 

 

 

PROGRAME DE SUPERVIZARE PENTRU:

1. SEFII SI COORDONATORII DE SERVICII SI CENTRE SOCIALE

  (DGASPC, DAS, SPAS sau ONG)

2. ANGAJATII SERVICIILOR SOCIALE, PUBLICE SI PRIVATE 

  (DGASPC, DAS, SPAS sau ONG)


 

 
Solicita acum o oferta de supervizare prin completarea 
Afla mai jos care sunt detaliile programelor de supervizare
 

Mangerul de servicii, coordonatorul de servicii, asistentul social, managerul de caz, educatorul, nu sunt simpli executanti ai unor sarcini prevazute de fisa postului. Activitatea lor include interactiune si lucru in echipa si de ei depinde gasirea si implementarea unor solutii eficiente la probleme cu care se confrunta ceilalti.

Supervizarea este o relatie profesionala intre supervizor si persoana supervizata. Aceasta relatie profesionala se bazeaza pe critica reflexiva si promoveaza evaluarea si dezvoltarea competentelor persoanele si profesionale si performanta in realizarea sarcinilor de munca. Prin procesul de supervizare, persoana supervizata isi dezvolta critica reflexiva fata de propria persoana si fata de propria activitatea profesionala prin raportare la cadrele obiective ale valorilor, cunoasterii si practicii in domeniul managementului si a interventiei in asistenta sociala.

Supervizarea profesionala este ceruta de standardele minime de calitate si este conditie pentru licentierea, acreditarea si reacreditarea serviciilor sociale, avand la baza urmatoarele acte normative:

 • Legea   nr. 197 din 1 noiembrie 2012 privind asigurarea calit??ii in domeniul serviciilor sociale;
 • Ordin nr. 31 din 14 ianuarie 2015 privind aprobarea instructiunilor privind completarea fiselor de autoevaluare pentru serviciile destinate prevenirii separarii copilului de parintii sai, precum si pentru realizarea protectiei speciale a copilului separat, temporar sau definitiv, de parintii sai;
 • ORDIN Nr. 288 din 6 iulie 2006pentru aprobarea Standardelor minime obligatorii privind managementul de caz indomeniul protectiei drepturilor copilului.

CFCECAS ofera un pachet complex de supervizare de care pot beneficia angajatii serviciilor sociale in paralel cu derularea activitatilor lor de munca. Programele de supervizare vizeaza:

   • sefii de servicii sociale;
   • sefii de centre sociale;
   • coordonatorii de activitati;
   • managerii de caz;
   • responsabilii de caz;
   • asistentii sociali;
   • personalul care intervine in evaluarea si asistenta copiilor si adultilor care beneficiaza de servicii sociale (psihologi, juristi, educatori, medici si asistenti medicali, etc);

 

DETALII DESPRE PROGRAMELE DE SUPERVIZARE

puzzle

 

Esti sef de centru, sef serviciu sau coordonator de activitati? Afla mai multe informatii despre programul de supervizare

  


puzzle

Esti manager de caz, responsabil de caz, asistent social, educator, personal care intervine in evaluarea si asistenta copiilor si adultilor care beneficiaza de servicii sociale? 
 

Programul de supervizare este oferit la cerere, persoanelor contractuale si functionarilor publici. Solicitarea pentru programe de supervizare poate fi facuta de catre INSTITUTII/ORGANIZATII pentru grupuri de angajati. 

Solicita acum o oferta de supervizare:

prin completarea formularului de mai jos;

- prin telefon la numarul (004) 0747 01 10 95

- printr-un email la adresa:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

FORMULAR PENTRU SOLICITARE DE OFERTA - PROGRAM DE SUPERVIZARE


DIRECTOR DE PROGRAM: Anca DIMA

13052510 1706555579598135 1192545588 o